Bu haberi yazdır
Ne kadar para o kadar köfte!
Can Pelister kaleme aldığı son yazısında ardı ardına gelen mağlubiyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  
Ne kadar para o kadar köfte!

Beşiktaş Erkek Basketbol takımı, Beko Basketbol Ligi’nin 4. Haftasında Fenerbahçe Ülker deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı.

CSKA Moskova, Fenerbahçe Ülker ve Barcelona maçlarında takım biraz daha ortaya çıktı. CSKA Moskova maçı zaten başlı başına kötü bir maçtı. O maç hakkında çok fazla söyleyemem. Takımın yapabilecekleri bence bu 3 maçla belli oldu. Ben en azından CSKA maçında içeride bu takımın kazanabileceğini değil de, mücadele edebileceğini düşünmüştüm. Ama maalesef sonuç çok farklı oldu. Tabiki CSKA ve Barcelona’yı yenemeyebilirsin. Ama bu takımdan beklenilen en azından içeride CSKA karşısında mücadele etmesi. Hele ki o taraftarın karşısında, ama olmadı. Yapacak bir şey yok, ne kadar ekmek, o kadar köfte…

Maçın ardından sosyal paylaşım sitelerinde, Erman Kunter’e ‘sallayanları’ gördüm. Üstelik Basketbolun B’sinden anlamayan insanların, Erman Kunter gibi birisini eleştirmesine anlam veremiyorum. Bu takımda eleştirilecek en son kişi bence Erman hocadır. Sponsorsuz ve maddi durumda sıkıntıda olan bir Beşiktaş’ın başına sezon başında geldi ve bence bu bütçeyle kurabileceği iyi bir kadro kurdu. Hataları var mıdır Erman hocanın? Elbette ki vardır. Tıpkı her insanın olduğu gibi ancak bu hataların konuşulmaması bile gerekiyor.

Takım kötü bir dönemde. Bu bir gerçek, ancak önümüzde bir Rytas maçı var ve o maçı kazanırsak aslında Euroleague’deki hedefimize ulaşmış olacağız. CSKA-Barça gibi takımlara karşı mücadele etmek, onları yenmek zor bir iş. Tabi imkansız değil fakat Beşiktaş’ın bu gruptaki hedefi Bamberg-Partizan-Rytas takımlarını geride bırakıp, Top 16’ya çıkmaktı. Eğer Top 16 gelirse, hedefe ulaşmış olacağız.
Umuyorum Rytas deplasmanından galibiyetle döneriz…

Can PELİSTER – Twitter’da takip etmek için: @Can_TB

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL