Bu haberi yazdır
Geç uyandık!
Can Pelister, kadın basketbol takımımızın aldığı ilk galibiyetin ardından yeni transferlerin takıma katkısını enine boyuna inceledi.  
Geç uyandık!
Haftalar önce yazmıştım... "Bu takıma 1 pota altı, 1 oyun kurucu lazım. Bu 2 transferi yapın, bu takımda kötü gidişat sona erer" diye. Neticede Fikret Orman, sözünde durdu ve takıma toplamda 3 takviye yaptı: Price, Bjelica ve Gülşah Akkaya.

Gülşah Akkaya, tecrübesiyle takıma çok önemli şeyler katacaktır. Canik Belediyesi'nin yaşadığı maddi sorunların ardından transferin son gününde takıma katıldı. İlk maçında da 6 sayı-7 ribaund-3 asistle oynadı. Belki de Gülşah Akkaya'nın transferi Price ve Bjelica'dan daha önemli...

Gülşah Duman'ın oyun kurucu pozisyonunda zorunlu oynadığını defalarca kez yazmıştım. Adeta oyun kurucusuz oynuyordu takım sahada. Price transferinin ardından ortaya farkını 2 maçta koydu. 19 sayı-7 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı.

Milka Bjelica, pota altında Özge ile çok iyi bir ikili olmuş gibi gözüküyor. Ribaundlarda da zaten bu maçta Tarsus'u ezdik desek yeridir. Milka 24 sayı-8 ribaund-3 asist,Özge de 19 sayı-7 ribaund ile pota altında çok önemli katkı verdi. Milica Jovanovic zaten takımdaydı ve o da galibiyette kaydettiği 16 sayı ve aldığı 9 ribaundla önemli rol oynadı.

Bu maçta Mehmet Can hoca genellikle aynı beş ile oynamış. Gülşah yaklaşık 2 dakika, Emel de 8 dakika sahada kalmış. İlerleyen maçlarda zannediyorum ki İpek, Yasemin ve Gonca da rotasyona dahil olacaktır.

Son olarak, bir mesajım var. Fikret Orman geç de olsa sözünde durdu. Şimdi sıra taraftarda... 3500 kişilik Akatlar'ı dolduralım demiyorum, ama bu takıma destek verecek İstanbul'da 500 Beşiktaşlı bile mi yok? Basketbol kombinesi alan neredeyse 2000 küsür Beşiktaş taraftarı var. Beşiktaş sadece futbol takımından ibaret değildir. Bunu unutmayalım ve önümüzdeki hafta muhtemelen (Bazen TBF, saatini veya gününü değiştirebiliyor. Ondan dolayı siz her ihtimale karşı maçtan 2-3 gün önce Karakartal.com'a bir bakın.) Cumartesi günü saat 14:00'te Ceyhan Belediyesi karşısında takımımıza destek olalım. Ceyhan Belediyesi şu anda 7 galibiyetle 6. Sırada bulunuyor. Evimizde oynayacağımız maçların önemi büyük, umarım bu maçtan da galibiyetle ayrılırız...Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL