Bu haberi yazdır
Sıkıldık artık yeter!
Eray Emin Aydemir, İstanbul BŞB maçında kaybedillen 2 puanı ve hakem hatalarını değerlendirdi.  
Sıkıldık artık yeter!

Sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim...

Çok ciddi problemlerimiz var, hem de sezon başından beri çözemediğimiz problemler.

İlk olarak saha içinden başlayalım;

Çok kopuk oynuyoruz...

Oyunun içinde bir standart yakalamamız lazım ancak 15 dakika müthiş oynarken hemen takibindeki 15 dakikada disiplinsiz bir görüntü çizip oyunun kontrolünü rakibe bırakıyoruz. Anlıyorum bu biraz kadro kalitesinden kaynaklanan bir durum ama sezon başından beri topa basmayı, aktif dinlenmeyi yapmayı bir türlü yapamadık.

İkinci konu savunma hataları; sezonun başından beri gol yemediğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Orta sahamız hem oynanan sistem hem de oyuncu yapısı nedeniyle yumaşak, İbrahim Toraman orta alanda olduğu zaman biraz daha derli toplu gözüküyor orta alanın savunma bölümü, ancak Oğuzhan, Veli ve Necip üçlüsündeki Oğuzhan ve Veli savunma yapacak nitelikte oyuncular değiller, Necip tek kaldı ve oyundan düştü.

Gelelim en ciddi probleme; Bir takım kötü goller yiyebilir, kötü savunma yapabilir, takım halinde gününde olmayabilir ancak ligde 18 hafta geride kalırken bu kadar kötü hakem hataları bir takımın başına gelmez. Gelemez... Sezonun başından beri yanlış hatırlamıyorsam 7-8 puanı sırf hakem hataları nedeniyle kaybettik. Yediğimiz ikinci golde Doca'nın topu elle aldığını tüm stat gördü müthiş hakemler göremedi. Artık bu duruma bir çözüm bulması lazım yönetimin çünkü kabak tadı verdi. Yazının başlığında olduğu gibi 'sıkıldık artık yeter!'. Koskoca Beşiktaş'ın özellikle İnönü Stadı'nda göz göre hakkı yeniyor ancak değişen hiçbir şey yok!

Biz Cumartesi akşamı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 2 puan değil 5 puan kaybettik. Lider olmamız gereken bir haftada çok ciddi bir yara aldığımızı söylemeliyim. Şimdi Galatasaray karşısında alınacak bir galibiyet her şeyi normal seyrine sokar. Alınacak bir beraberlik kabul edilebilir bir sonuç olur. Ancak mağlubiyet bizi ciddi sıkıntıya sokar.

Umarım Galatasaray maçında yeni bir hakem faciası yaşamayız.

Kalın sağlıcakla

Eray Emin Aydemir

Twitter: https://twitter.com/ErayEAydemir

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL