Bu haberi yazdır
Bu Beşiktaş'a sahip çıkın!
Sitemizin yöneticisi ve yazarı Eray Emin Aydemir, Beşiktaş'ta gelecek adına olumlu konuştu.  
Bu Beşiktaş'a sahip çıkın!

En sonda söyleneceği en başta söylemek adetimdir. 'Bir takım deplasmanda 3 gol atıp kazanamıyorsa bu konuda herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir'

Şüphesiz Bilic, Önder Özen ve teknik heyetteki herkes Akhisar Belediyespor maçının değerlendirmesini enine boyuna yapacaktır.

Ben müsadenizle bu maça daha farklı bir açıdan bakmak istiyorum...

Slaven Bilic ve Önder Özen ikilisinin Beşiktaş'taki ilk sezonu, tabloya baktığımız zaman Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde Beşiktaş ancak futbolda başarı sabır ile orantılı. Beşiktaş camiası Bilic ve Önder Özen'e sahip çıkmak ZORUNDADIR.

Beşiktaş son yıllarda ne çekti ise sabırsızlıktan ve özellikle Demirören döneminde ani karar almaktan çekti.

Takımın isteğine arzusuna söyleyecek hiçbir şeyim yok. Ancak transfere de ihtiyaç var. Sabır gösterildiği taktirde Oğuzhan, Muhammed, Kerim, Ömer Şişmanoğlu gibi isimlere daha fazla güvenilerek iyi şeyler yapılabilir.

Lig şu an ortada. Her takımın her takımdan puan çalacağı bir lig yaşıyoruz. Beşiktaş cephesinin karalar bağlamasına gerek yok. Gökhan Töre'nin bonservisi alındığında Almeida yerine çok daha efektif bir forvet bulunduğunda gelecek de Beşiktaş'ındır.

Şimdi Beşiktaş'ta herkesin bir sonraki hafta oynanacak Kardemir Karabükspor maçına odaklanması lazım. Siyah beyazlı ekip yeni bir galibiyet serisine başlamak zorunda. Alınacak üst üste galibiyetler Beşiktaş'ta özgüvenin geri gelmesi açısından çok önemli.

Eray Emin AYDEMİR

Twitter: https://twitter.com/ErayEAydemir

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL