Bu haberi yazdır
Belediye yine çukur kazdı
Özgün Başpınar, Karakartal.com okurları için Beşiktaş - İstanbul BŞ mücadelesini değerlendirdi.  
Belediye yine çukur kazdı

Yine olmadı! yine yenemedik. Bu kadar maç yapsan Barselona'yı bile bir kere yenersin ama biz Belediye'yi yenemiyoruz. Lanetli midir nedir, bir türlü bu takımı geçemiyoruz. 

Yensek ligin zirvesine kurulacağız. Nihayet lider olacağız. Ama yine Belediye'nin açtığı çukura düşüyoruz, yine bir adım atıp geçemiyoruz.

Belediyeli futbolcular, Beşiktaş maçlarından önce Hopdediks'in kuvvet şurubundan mı içiyorlar nedir, her maçımızda muazzam işler yapıyorlar! Acayip güçlü ve becerikli oynuyorlar. Üç dört kere gelip en az iki gol atıyorlar ve pozisyon da vermiyorlar. Abartmıyorum, Belediye her maçını Beşiktaş'la oynadığı gibi oynasa şampiyonluğun en büyük adayı olur.

Maça gelince... Sıkıcı, kısır ve pozisyonsuz geçen bir yirmi dakikadan sonra aniden değişen futbol rüzgarını seyrediyoruz. Webo'nun nefis asistiyle Holmen reverse yaparak ceza alanımıza giriyor ve Mc Gregor'un bacak arasından ağları görüyor.

Sonra zor dakikaların yenilmez savaşçısı Sivok ortaya çıkıyor. Merdivenle çıkar gibi çıktığı hava topunu, nefis bir kafayla tavana asıyor. Ben 10 numaralı formayı bu adamın giymesini istiyorum arkadaş. Çünkü gerçekten 10 numara adam!

Arkasından bir türlü akıl erdiremediğim iki adam sahne alıyor. Olcay önce bomboş durumda kafa topuna çıkıp penaltı noktasından topu İBB stoperi gibi neredeyse taca vuruyor. Biraz sonra ise Almeida'nın nefis asistine harika çakıyor ve Beşiktaş'ı öne geçiriyor. Tam 'Ya bu adamların günahını alıyorum' diye düşünürken Almeida rakip yarı alandan topu bizim kornerimize atarak tarihe geçiyor ve vicdanımı rahatlatıyor.

Sonra Sivok'un kaba etine çarpan top filelerimize gidiyor ve kabus yine sahne alıyor. Bastırıyoruz ama atamıyoruz ve yine Belediye'ye puan kaptırıyoruz.

Bu arada Samet Aybaba'dan delirten oyuncu değişiklikleri devre yakmaya devam ediyor. Mutlaka gol atmamız gereken son bölümde Fernandes'i almak için Veli ya da Necip yerine Oğuzhan'ı çıkarıyor ve kendi ayağımıza kurşun sıkıyor. Bizler henüz bunu hazmedemeden bir bomba daha patlatıyor. Hayatının maçlarından birini oynayan Olcay çıkıyor, yerine Uğur giriyor. Aybaba'nın ne yapmak istediğini anlayana, kulüp kombine veriyor!

Bir Belediye yapımı korku filmi daha sona eriyor ve sinemadan yine sinirden ağlayarak çıkıyoruz.

https://twitter.com/OzgunKartal

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL