Bu haberi yazdır
Savumada hala iyi değiliz
Yazarlarımızdan Can Pelister, Beşiktaş'ımızın Dexia Mons karşısında oynadığı basketbolu değerlendirdi.  
Savumada hala iyi değiliz
Takımımız dün Belçika ekibi Dexia Mons ile karşılaştı. Karşılaşmayı ben de yerinden takip ettim.

Ekibimiz hala müdafaa’da beklenilen düzeyde değil. Çok basit sayılar yedik pota altından özellikle. Ersin Dağlı hala beklenilen düzeyde değil bence. Müdafaa’da ve pota altına sertlik getirememiş diye düşünüyorum.

Erceg biraz daha iyi gözükse de hala şutları beklenilen düzeyde değil onun da.

Hawkins bu maçta çok iyiydi, ancak tekrarlıyorum Hawkins’den bizim şut katkısı beklememiz lazım. Zaten Kemp gibi çok iyi bir şutöre sahibiz ve hala Hawkins’e, Erceg’e dışarıda top geliyor.

Erceg şu anda hazır değil ve şutlarında istediği yüzdeyi yakalayamadı. Şu zamanlarda Erceg’e top vermemek gerekir.Ancak ilerleyen dönemlerde Erceg dışarıdan çok büyük bir silah olacaktır.

Bir de olaya iyi yönünden bakmak gerekir diye düşünüyorum.

Takımımız hızlı hücumlarda çok iyi.

D-Will ile geldiğimiz her hücumdan sayıyla döndük. Özellikle de hızlı hücumlarda Kemp&Deron ikilisini çok göreceğiz. 2 pozisyon var aklımda kalan, bir tanesi herkesin aklında kalan Alley-Oop diğeri ise Deron, hızlı hücumda Kemp’e çıkardı ve Kemp’de 3 sayılık atışı buldu.

Gerçekten Kemp ile Deron saha içinde çok iyi uyum sağlamış gibi gözüküyor.

Bu takıma Semih’in katkısı belirleyici faktör olacaktır diye düşünmekteyim. Semih’in de gelişiyle takımımızın daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum müdafaa’da.

Umarım beklediğim gibi olur, yoksa bu sezon bizim açımızdan kötü geçer. Daha ilk maçlar diye bir şey demiyoruz henüz tabii ama vites yavaş yavaş yükselecektir ve önemli maçlara çıkacağız.

Umarım takımımız en iyi yerde Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi temsil eder.

Twitter Hesabım: twitter.com/hcpelisterKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL