Bu haberi yazdır
Gidişat iyi değil
Basketbol takımlarımızı oldukça yakından takip eden Can Pelister, Erkek Basketbol Takımımızın Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi.  
Gidişat iyi değil

Beşiktaş Erkek Basketbol takımı, Beko Basketbol Liginin 8. Haftasında Galatasaray Medical Park deplasmanından 64-60 mağlup ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen David Hawkins ve Ersin Dağlı, Galatasaray Medical Park’a galibiyeti getiren oyuncular oldu. Özellikle de David Hawkins’in oyunu Galatasaray adına gerçekten olağanüstüydü.

Fakat onlarında çok kötü bir günde olduğunu söylememiz gerekir. Hawkins ve Ersin çok iyi bir oyun çıkarttı, takımın gerisi gerçekten büyük bir soru işareti. Onların da en büyük problemi Hawkins’e çok fazla güvenmeleri. Geçen sezon Beşiktaş’ta Hawkins’in yanında her zaman birileri olmuştur. Bu maçta Hawkins iyi oynadı ama her maç bu performansı tekrarlayamayabilir.

Barcelona maçının ardından deplasmanda Galatasaray’a karşı bu sonuç iyi. Ama takımda hala bariz eksikliler bulunuyor. Her şeyden önce çok dağınık basketbol oynuyoruz. Hücumda ne yapacağını bilmeyen bir takım var. Kimi zaman Jerrells 20 saniye topu elinde tutup içeri giriyor ve turnike atıyor, kimi zaman şut ve kimi zaman da 1-2 saniye kala topu başkasının eline adeta bomba gibi veriyor. Hücumda belirli bir setimiz yok, bu da en büyük sıkıntılardan birisi bence.

Barcelona maçının hemen ardından, 1 gün arayla ‘deplasmanda’ Galatasaray Medical Park’ı yenmek çok ekstra olurdu. Tabi ki gidişat iyi değil, farkındayım bunun ama en azından Galatasaray Medical Park’ı deplasmanda yenmesini beklemek, özellikle de Barcelona maçının ardından bu takıma haksızlık olurdu.

Kötü bir haftayı geride bıraktık Beşiktaş Basketbolu adına. Kadın takımımızda İstanbul Üniversitesi B.G.D’ye mağlup oldu. Umarım önümüzdeki hafta iyi şeyleri yazarız…

Can PELİSTER – twitter.com/Can_TB

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL