Bu haberi yazdır
Yeni ruh ve yeni Beşiktaş
Eray Emin Aydemir, kaleme aldığı son yazısında futbol takımında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  
Yeni ruh ve yeni Beşiktaş

Lig bitince bir süre yazılara ara verdik. Malümunuz transfer sezonu gündem yoğun tüm okuyucularımdan özür diliyorum.

Öncelikle seçim sonuçlarıyla ilgili olarak hem Beşiktaş hem de Karakartal.com olarak iyi bir seçim dönemi geçirdik. Değerli başkan adayları zaman zaman ortam gerilse de iyi bir seçim ortamı yarattılar. Biz de sitemizde tarafsız bir politika izledik ve sizlerin taktirini aldık. Bu nedenle site yöneticisi olarak başarılı yayın politikamızı taktir eden herkese buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.

Şimdi gelelim futbol takımına...

Öncelikle Sayın Önder Özen hamlesini son derece doğru bulduğumu buradan söyleyebilirim. Sonuç itibariyle milyonlarca Euro'nun döndüğü bir pazarda profesyonelleşme adına kesinlikle doğru bir hamle. Ardından da yeni teknik direktörümüz Sayın Slaven Bilic oldu. 2008 Avrupa Şampiyonası'ndan beri takip ettiğim ve Beşiktaş'a gelmesini istediğim biriydi. Bu konuda da mutluyum ve geleceğe dair büyük ümidim var. (Sakın, 'Sevgili Eray o da senin gibi rocker. Bu yüzden istedin' demeyin alakası yok ). Sayın Bilic'in daha geldiği ilk günden itibaren Beşiktaş'ın büyüklüğünü hissetiren açıklamaları ve projeleri çok önemli. Sevgili Samet Aybaba kızmasın ama biz ondan bu tip bir havanın izlerini dahi göremedik.

********

Beşiktaş, geçen seneyi üçüncü sırada tamamladı. Şampiyonluğu getirecek fırsatları da yakaladı ama ne yazık ki kadro derinliğinin çok kısıtlı olması ve hakem hataları ile beraber yapılan taktik hatalar takımın şampiyonluk yarışından uzak kalmasını sağladı. Bu bağlamda yapılan transferlere Eneramo hariç imza atabilirim. Yanlış anlaşılmasın Eneramo imza atmaya yakın bir oyuncu, attığı taktirde de performansı hakkında bekleyip görmek lazım.

Sonuç itibariyle Sayın Fikret Orman'ın stat için harcadığı mesai takdire şayan, yeni bir teknik adam yeni bir Futbol Genel Direktörü ve yapılacak olan yeni statla özlenen Beşiktaş'a doğru koşuyor siyah beyazlı camia. Kimse unutmamalı çok zor bir dönemden geçti siyah beyazlı kulüp. Yönetimi bazı konularda eleştirmekle beraber çabasını görmemek büyük hata olur. Şimdi şampiyonluk havasına giren bir camia var. Bakış açısı şampiyonluğa doğru döndükçe hem futbolcular hem de camia üzerindeki ölü toprağını atıyor.

Güzel günler Beşiktaş'ı bekliyor.

Saygılarımla...

Eray Emin Aydemir 

https://twitter.com/ErayEAydemir

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL