Beşiktaş, Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1,5 milyon avro ödeme yapacak. Sezer Öztürk ise 3 yılda toplam 3 milyon avro alacak.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamasında, Fenerbahçe Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1,5 milyon avro ödeme yapılacağı bildirdi.
Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Sezer Öztürk, ilk sezonunda 900 bin avro, ikinci sezon için 1 milyon avro ve son sezon için de 1,1 milyon avro garanti ücret alacak. Sezer'e, ayrıca her sezonda 12 bin 500 avro maç başı ücret ödenecek.
Bu arada Fenerbahçe Kulübü de Sezer Öztürk transferinin gerçekleştiğini KAP'a bildirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lamine Yamal'a kafa atıldı; kavga çıktı!

Barcelona'dan tarihi rekor: Bu takım gerçek mi?

Bayern Münih, Leipzig'e gol oldu yağdı!

Villarreal, Elche karşısında takıldı!

Borussia Dortmund, Berlin deplasmanında takıldı!

Inter, Bologna'yı attığı gole pişman etti!

PSG son 13 dakikada geri döndü!

Manchester City doludizgin! 7'de 7 yaptılar

Liverpool, Brentford deplasmanında geri döndü!

Hull City galibiyete hasret kaldı!






























