Bu haberi yazdır
Sahip çıkın sevdanıza
Yazarlarımızdan Eray Emin Aydemir, son yazısında Beşiktaş'ımızda yeni bir sayfanın açılmak üzere olduğunu ve herkesin artık Beşiktaş için bir şeyler yapması gerektiğini belirtti.  
Sahip çıkın sevdanıza
Açık söyleyeyim bu yazı biraz farklı olacak...

İçinde eleştiri de olacak ama sonunda umut bulacaksınız.

Çünkü Beşiktaş bir anlamda umutlu olmak, hayata tutunmak vazgeçmemek, mücadele etmektir...

Evet ligde liderin 14 puan gerisinde olabiliriz...

Evet bu sezon kalecimiz garip garip goller yiyebilir, savunmamız hatalar yapabilir, bazı futbolcularımız bir türlü istenilen performansı gösteremeyebilir, neredeyse her hafta bir hakem skandalı değil artık rezilliği yaşayabiliiz, hatta sezonun en önemli derbilerinde takımın yorgunluktan koşacak hali kalmamışken teknik adamımımız 3. değişikliği yapmayı unutabilir ve yönetimsel hatalar sebebiyle takımın hakkı hiçbir ortamda korunmayabilir.

Amaaaaaaaaaaa

Artık Beşiktaş'ımız, bizim şu sıralar siyahını yaşadığımız siyah beyaz sevdamız için yeni bir sayfa açıldı Pazar günü yapılan mali kongrede...

Bazı taraftarlarımızın sevdiği bazı taraftarların da gitmesini çok istediği Sayın Yıldırım Demirören'in görev süresi mali kongre ile beraber bitti.

Bu yeni bir yönetim ve yeni bir sayfa demek....

Artık 7'den 70'e bütün Beşiktaş camiasının başta taraftarlar olmak üzere şapkasını önüne koyup düşünmesi gereken bir durumdayız.

Beşiktaş'a daha fazla destek vermek, yeni yönetime destek olmak ve üzerine basa basa söylüyorum Beşiktaş armasının olduğu her yerde taraftarın yani Beşiktaş'a gönül verenlerin orada olması artık bir zorunluluk.

Şunu da söyleyeyim, play-off sistemi neyin ne olacağının hiç belli olmadığı bir sistemdir. Oynanacak normal sezonda 6 hafta daha var. Yani Beşiktaş'ımız açısından biten bir şey yok...

Bundan sonra herkese düşen görev geçmişte olduğu gibi sevdamıza daha fazla sahip çıkmak, tribünleri doldurmak ve üzerinde Beşiktaş forması taşıyan her sporcuya destek vermektir.

twitter: https://twitter.com/#!/ErayEAydemir

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL