Bu haberi yazdır
Uyurgezerlik felaket getirir
Yazarlarımızdan Eray Emin Aydemir, takımımızın 2 puan kaybettiği Ankara deplasmanında uyurgezerlik hastalığına yakalandığını belirtti.  
Uyurgezerlik felaket getirir
Açıkçası herkes gibi ben de Ankara deplasmanında Beşiktaş'ımızın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyordum.

Kadro önümü geldiğinde tek dikkatimi çeken Carvalhal'ın oyun sıkıştığı anda sahaya süreceği tek etkili silahı olan Mustafa Pektemek'i sahaya sürdüğünü görünce 'vardır inşallah bir bildiği diye' düşündüm ancak sonradan gördük ki yokmuş.

Takımlar kötü oynar, takımlar gününde olmayabilir, kötü mağlubiyetler alınabilir ancak Beşiktaş gibi ekmeğini taştan çıkartmayı alışkanlık yapan bir takımın yıllar sonra ilk defa bir uyurgezerler taburu gibi sahada gezindiğini gördüm.

Ne yazık ki bu uyurgezerlik hali 70. dakikaya kadar devam etti.

Açıkçası uyurgezerlik durumunun sadece sahada olduğunu düşünerek yanılmışım.

Çalıştırıcımız Carvalhal da kenarda uyudu. Kusura bakmasın.

Mustafa Pektemek'i oyundan olurken sağ ayağını sadece yürümek için kullanan Edu'yu bu oyuncunun yerine sağ kanat için oyuna alıp yapılabilecek bütün ortalar nasıl heba edilir anlamak mümkün değil.

Burak değişikliğine diyecek bir şeyim yok ancak bana bir kişi futbol diliyle Veli'nin yerine Necip'i karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala sahaya sürmenin mantığını anlatsın.

Carvalhal'ın iyi niyetinden şüphem yok ancak Ankaragücü karşısında kelimenin tam anlamıyla skandal bir yönetim gösterdi.

Umarım takım olarak bu deplasmanlarda oynadığımız kötü futboldan ve buna eklenen uyurgezerlik hastalığından bir an evvel kurtuluruz.

Ara fazla açılmadan gözlerimizi açmamız şart.

Eray Emin Aydemir

twitter: https://twitter.com/#!/ErayEAydemir
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL