Bu haberi yazdır
Kazma vurma mevsimi geldi mi?
Yazarlarımızdan Burak Ozan, Ankaragücü maçı yazısında hem beraberliği hem de Beşiktaş'ın gündemindeki gelişmelere değindi.  
Kazma vurma mevsimi geldi mi?
Selamlar Beşiktaş Dostları,

Son yılların moda deyimi ile gerçekten Ankaragücü'me gidiyor böyle yaşamak.. Bütün hafta sonumuz gene zehir oldu.

Bu karda kışta taa Ankara'lara giden taraftara üzülüyorum yoksa geçen maçtan sonra yazmıştım önümüzdeki ilk 7 hafta olağanüstü puan kaybı beklediğimi... Herkes yollarda bir kaza belaya bulaşmadan evine dönsün inşallah..

Ankaragücü mahallenin, fakir, kavruk, sümüklü ama gururlu çocuğu gibi... Bütün maç dayağı yediler ama boyun eğmediler...

Artık stada, sahadaki mücadeleye ve maç sonu demeçlere bakınca görülüyor ki, topçusu, hocası, taraftarı komple balatayı sıyırmış durumdalar.

Sağolsunlar Ankara’da su temiz aksın çöpler toplansın trafik derdi hallolsun diye seçilen Melih Gökçek ve sevgili mahdumları bi girdiler bu işlere, bütün Ankara karıştı.

Adamlar resmen benden sonra tufan sıtayla tarzında takılıyorlar memlekette.. Biz de kulüp olarak onların yolunda hızla ilerliyoruz, ne de olsa skor yirmi-sıfır, resultante importante..

Bursa ve Ankaragücü arasındaki sevgiye de bir anlam hala verebilmiş değilim... Bizle ne alıp veremedikleri var onu da pek çözemiyorum...  Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali..

Puan kayıplarının daha da devam etmesini bekliyorum açıkçası..

Çünkü futbolcular ligin ilk maçına içeride konsantre oldu ve kazandı ancak bu havada böylesine yaralı bir rakibe karşı oynamak içeride büyük takıma karşı oynamaktan çok daha zor olmalı... Q7'nin dönememesi de bizi zorlamaya başlayacaktır çünkü bugün olduğu gibi anahtarı içeride unutup kapıyı çekip çıktığımız maçlarda o kilidi açacak adam Edu ve Almeida değil maalesef..

Zaten saçları ile tam bir “Jim Carrey terk” olan Edu’yu sahada her gürdüğümde gözüm bir Şifo Mehmet bir Yılmaz Erdoğan ya da Rıza Çalımbayı arıyor sahada, keza haftasonları orda burda toplanan maskeli fenerbahçeliler için düzenlenen yardım maçlarında oynayan eski göbekli topçulara benzetiyorum kendisini..

Bence hoca Mustafa'yı oyundan alarak büyük hata yaptı.. Almeida 40 defans adamının arasında Ramazan’da fırının önünde pide bekliyormuş gibi durmaya devam ederken en hareketli hücumcunu çıkartmak da neyin nesi anlayamadım açıkçası.. Hani Almeida kafa toplarını armut gibi toplar anlarım adamın ayaklarına yağ tenekesi bağlanmış gibi oynuyor.. Pes yani.. Biz de UEFA hayalleri kuruyoruz.. Durun bi çay koyup geliyorum moralim bozuldu.....

.....evet nerde kalmıştık, hocaya değinecek olursak, Mustafa’nın zamansız çıkarılması kadar, Necip’in 4 dakika kala girmesi de akıllara zarar. Biz mağlupken 97. Dakikada önlibero çıkartıp ikinci kaleciyi almak gibi olağanüstü değişiklikleri ile hatırlanan Şusteri akıllara getirmedi değil...

Bugun hoca da sınıfta kaldı açıkçası. Ama bunlar olacak bunlar zaman zaman yaşanacak..

Kuddusi Bey neden ve nasıl hakem olmuş anlayan beri gelsin.. Hakemlik asık suratlı bir şekilde düdük üfleyebilmekten ibaret değil heralde.. Ankaragüçlüler çevik kuvvet polisi gibiydiler maaşallah, buna rağmen hafız sürekli oyna oyna diye diye delirtti gene bütün maç hepimizi...

Bu şartlarda değil Ernst, Fernandes, Asena gelse oynayamazdı bu kadar tekme Panathinaikos maçında atılmaz be kardeşim..

Bir an önce Q7 takıma dönmeli.. Bir an önce akıllar başa alınıp bir santrafor edinilmeli.. Transfere gerek yok kararını kim verdi neden nasıl verdi bilemiyorum.. Yanlış yapıyorsunuz müdürler.. Niang gibi Baros gibi Burak gibi topu alıp dönüp yürüyecek bir adam lazım işte görmüyor musunuz???

Yoksa bu kadro ve sakatlıkları düşündüğümüzde üstüne maç programı ile yorgunluk da had safhaya çıktığında Mart ortası bir bakarız elimizde hiçbirşey kalmamış..

Sezon sonu başkalarının başarısızlıkları ile sevinmek istemiyoruz.

Yazi bitiyor, çay da klavyeye döküldü zaten

O halde bir şiirle bitirelim;

-Bir bilmecem var Beşiktaş -Haydi sor sor.. -Her Ocak gündeme gelir, -Acaba nedir? Nedir? -Mayıs ayı gelince -tamam şimdi vurdum -öbür yıla ertelenir -Kazma kazma kazma...

Sayın yirmi sıfır, Lütfen artık insanları kandırmayın.. İşinizi yapın.. 5 stat parası yediniz ortada bir tane şampiyonluk var onu da o son iki aylık periyotta Nobrenin sakatlanmasına borçluyuz yoksa o da olmayacaktı... Yeter.. Yeter.. Yeter..

Burak Ozan ToldoKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Yazarın diğer yazıları
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL