
Beşiktaş Kulübü'nün bugün gerçekleşen divan kurulu toplantısında kulübün toplam borcunun 31 Ağustos 2013 tarihi itibari ile 544 milyon 459 bin 992 TL olduğu, tahmini alacaklar düşüldükten sonra ise net borcun 476 milyon 822 bin 728 TL olacağı açıklandı.
BEŞİKTAŞ DİVAN KURULU'NA REKOR KATILIM
Beşiktaş'ın üç ayda bir yapılan divan kurulu toplantısı, Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleşti. Son yılların en kalabalık divan toplantısında ayakta kalanlar olurken, bu kalabalığın aksine yönetim kurulu açısından da en düşük katılım gerçekleşti. Başkan Fikret Orman'ın mazeret bildirerek katılmadığı divan kurulu toplantısında sadece 6 yönetici hazır bulundu.
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in açılış konuşmasının ardından kulüp üyeliğinde 60 yılını dolduranlara ikinci başkan Ahmet Nur Çebi tarafından plaketleri takdim edildi. Yönetim kurulu adına ise genel sekreter Metin Albayrak konuşma yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
