Bu haberi yazdır
Tersine dünya
Sitemizin sevilen yazarlardan Özgün Başpınar, Beşiktaşımızın evindeki Kayserispor zaferini Maya Medeniyeti'ne yaptığı göndermelerle niteledi.  
Tersine dünya

Kıyamet kopacak diye o kadar kıyamet koparıldı ki, bu kadar negatif enerjinin bir şeyleri tersine döndüreceği belliydi.

İnönü Stadı'nda da tersine dönen pek çok şey oldu. Önce Samet Aybaba başladı. Sene başından beri ilk kez oyuna yaptığı bir müdahaleyle maçı çevirdi. Ersan'ı çıkarıp Veli'yi almasıyla Beşiktaş maçı kopardı. Ersan o kadar kötüydü ki, biraz daha oyunda kalsa ya bir dolu gol yiyecektik ya da 10 kişi kalacaktık.

Sonra Aybaba'ya Mc Gregor katıldı. 4 tane net gol pozisyonunu çıkararak maçın en önemli adamı oldu.

Terslikler Veli'yle devam etti. Onda alışık olmadığımız, eskilerden Gascoigne'i hatırlatan mükemmel bir gol pası attı Holosko'ya. Böyle şeyler yapabildiğini tahmin bile edemiyorduk.

Sonra Necip çıktı sahneye. Sivok'un golünden önce, enfes bir ön direk koşusunun arkasından üst direğe çaktığı kafa vuruşunu uzaktan Almeida yaptı sandık. Necip'i de böyle bir karede hiç görmemiştik.

Gecenin asıl sürprizi ise, bize her hafta saç baş yolduran Olcay'dan geldi. Nefis bir şandel vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Süper Lig'in devre arasına girmesine çok sevindiğimi farkettim. Çünkü bu gole inanabilmem için bu zamana ihtiyacım vardı.

Olcay'ın golünde dünyanın tersine döndüğünü anlatan bir nokta daha vardı ki, bunu atlarsak ayıp olur. Oldukça uzun bir zaman sonra bir hakem, Beşiktaş lehine bir hata yaptı. Golün başlangıcında Veli'nin topu elle aldığını görmeyen Halis Özkahya, bu hatasıyla tarihe geçtiğinin farkında mı acaba? Herhalde bir beş senelik kontenjanımızı doldurmuşuzdur.

Bu mükemmel terslikler neticesinde ligin ilk devresini 3 puanla kapadık. Şimdi gözümüzü açma vakti geldi. Ara transferde mutlaka bir solbek, bir kanat oyuncusu ve bitirici bir santrforu renklerimize bağlamamız lazım. Yoksa 2. devrenin terslikleri böyle mutlu sonlarla bitmez.

Bizden söylemesi...

http://twitter.com/OzgunKartal

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL