Bu haberi yazdır
Eziyet
Eğer Carvalhal da rakiple, sahayla, havayla ilgilenmez ve “ben kendi takımıma bakarım” derse sonumuz geçen sezondan farklı olmaz.  
Alania ekibiyle oynanan ilk maçın ardından Beşiktaş’ımızın daha farklı bir galibiyet alması gerektiğini ve rakibimizin oldukça vasat bir ekip olduğunu söylemiştik…

Açıkçası Rusya’da oynanacak maçın daha zorlu geçeceğini, Alania takımının sert oynayacağını ve zeminin de pek iyi olmadığını biliyorduk…

Ancak teknik ekip dahil hiç kimse maçtan saatler önce başlayan yağmurun bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştir.

Maçtan önce yağan yağmur rakibin stadını göletlerle doldururken bu takımda Guti gibi teknik kapasitesi yüksek ancak fiziksel olarak güçlü olmayan bir oyuncuyu teknik direktörümüz Carvalhal ne düşündü de sahaya sürdü anlamak mümkün değil.

Bir de bu tercihe oyuncularımızın kötü futbolu eklenince özellikle son dakikalarda korku filmi seyrettik hep beraber…

Şunu söylemek gerekir ki geçtiğimiz sezon Schuster, sadece kendi takımıyla ilgilendi ve rakip takımları hiç umursamadı. Sonuç malum…

Eğer Carvalhal da rakiple, sahayla, havayla ilgilenmez ve “ben kendi takımıma bakarım” derse sonumuz geçen sezondan farklı olmaz.

Alania gibi zayıf bir rakibe ikinci yarının neredeyse tamamında topu vermek ve kalemizde iki gol görmek Beşiktaş’ımıza yakışmadı.

Beşiktaş sahada kim forma giyerse giysin topu ayağında tutmalı oyuna yön vermeli.

Umarım bu sonuç sadece sezon öncesi kötü bir şaka olsun, eğer bu kötü futbol ligde de devam ederse işimiz çok ama çok zor.

http://twitter.com/#!/ErayEAydemirKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL