Bu haberi yazdır
GELİYORUZ! ÖCÜÜÜÜ
Yazarlarımızdan Eray Emin Aydemir, takımımızın Antalya'da aldığı Orduspor galibiyetini kaleme alırken ezeli rakiplere mesaj gönderdi.  
GELİYORUZ! ÖCÜÜÜÜ
Bazı maçlar vardır bu maçların teknik taktik yorumuna takımın sahada ne yaptığına bakılmaz...

Önemli olan 3 puandır, gidersin alırsın ve gelirsin. İşte Beşiktaş'ımız bu akşam bunu yaptı.

Tabii her Beşiktaşlı takımından sahayı rakibine dar etmesini, top göstermemesini, tribün deyimi ile kanatları ve pençeleri ile hayatından bezdirmesini ister.

Ancak bu maç öncesinde takımdan bunları istemek ve beklemek  haksızlık olurdu.

En önemli iki yıldızını kart cezası ve sakatlık sebebiyle kaybetmiş. Öyle veya böyle zorlu İsrail deplasmanında maçın son anına kadar mücadele etmiş bir Beşiktaş vardı sahada.

Bu akşam Beşiktaşlı futbolcular kendilerine düşeni yaptılar. Antalya'da üç puanı kaptılar.

Takımımız çok mu iyi futbol oynadı? Kesinlikle hayır. Çok mu iyi mücadele etti? Milyon kere evet. Bu takımda futbolcular iyi veya kötü oynayabilirler ancak kimse bu takımın mücadele etmediğini söyleyemez.

Bir de olumlu anlamda dikkat çeken bir başka etken var ekibimizde.

Açık konuşmam gerekirse Carvalhal'dan taktik anlamda çok büyük hamleler beklemiyorum. Hatta Beşiktaş'ı yanlış bir dizilişle oynattığı konusundaki görüşüm de hala geçerliliğini koruyor. Ancak Carvalhal'ın bu takıma "takım olma" ruhunu verdiği çok açık. Bir pozisyon olduğunda veya gol sevinçlerinde takımdaşlık duygusunun ne kadar üst düzeyde olduğu hemen dikkat çekiyor.

Almeida, Ernst ve Veli


Bu akşam alınan galibiyetin detaylarını konuşmak gerekirse ilk dikkat çeken olay Almeida'nın gol orucunun sürmesidir. Ancak Beşiktaşlı taraftarların endişe etmemesi gereken bir durum var. Almeida maç içinde rahat 2 veya 3 kez gol pozisyonuna giriyor. Portekizli ilerleyen haftalarda bu orucunu bozup rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Veli ise sanki 5-6 senedir Beşiktaş'ta forma giyiyor gibi. Genç oyuncu istekli futbolu ve ofansif yapısı ile geldiği günden beri dikkat çekiyordu. Veli bu isteğiyle Beşiktaş'ın uzun yıllar futbolcusu olur.

Gelelim bir de Alman panzerimiz Ernst'e. Bu oyuncu için ne söylesek az. Yetenekleri sınırlı ama inanılmaz bir oyun disiplini ve bitmek bilmeyen bir enerji. Bir de o kafasını işin içine soktuğu zaman her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu.

Söylenecek iki şey var.

Birincisi; İyi ki varsın Ernst.

İkincisi de rakiplerimize;

Geliyoruz! Öcüüüüü


twitter: http://twitter.com/#!/ErayEAydemir



Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL