Bu haberi yazdır
BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI SÜREYYA SONER
Hani deriz ya "Beşiktaş halk takımıdır" diye işte o "Halk" Süreyya ağabeydir. Eray Emin Aydemir'in yazısı...  
Kaynak : Karakartal.com
BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI SÜREYYA SONER
Bu akşam ki maç futbol genellemelerinin dışında kalır.

Bir takım deplasmanda 2-0 öne geçiyorsa ve bu takım kadro kalitesi anlamında rakibine göre üstünse genel olarak maç ya farka gider ya da o sonuçla biter.

Ancak Beşiktaş'ımızın bir Avrupa klasiği maç 2-2'ye geliyor.

Almeida'nın kaçırdığı gollerle saç baş yolup bir yandan da şaka gibi yediğimiz iki gole hayıflanırken tekrar Beşiktaş'ımızın yıldızı Süreyya ağabeyin manevi evladı Quaresma çıkıyor sahneye.

Öyle bir gol atıyor ki biz inanamıyoruz gol olduğuna Sevgili Güntekin Onay gol diye bağırana kadar ekrana bakakalıyoruz. Maccabi savunması ise başına neyin geldiğini anlamaya çalışıyor.

Ne oldu da Quaresma bir anda böyle kendine geldi ve ne oldu da Quaresma eski bildiğimiz Quaresma oldu.

İşte bu değişimin arkasında malzemecimiz Süreyya Soner var.

Süreyya ağabeyi bilenler bilir. Yıllardır Beşiktaş'ımızın malzemecisidir. Aklı fikri hayatı Beşiktaş'tır. Hani deriz ya "Beşiktaş halk takımıdır" diye işte o "Halk" Süreyya ağabeydir.

Quaresma'nın en yakın arkadaşıdır kendisi ve sürekli yanındadır. Oğlu gibi ilgilenir onunla.

Ve işte Quaresma'nın attığı her golün ardından da koştuğu "25 senedir yedek bekleyen bıyıklı" Süreyya ağabeydir.

Bu takımın herşeyidir Süreyya ağabey

İyi ki varsın.

http://twitter.com/erayeaydemirKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler