Bu haberi yazdır
Körün gözüne parmak sokmak
Ceyda Kayrancıoğlu, kaleme aldığı son yazısında hem basketbol hem de futbol branşlarındaki tutumları sebebiyle yönetimi eleştirdi.  
Körün gözüne parmak sokmak
Uzun bir aranın ardından yazıma hepinize "Merhaba" diyerek başlamak istiyorum.

Verdiğim bu uzun sürenin ardından çok hoş olmayan konuları ele aldığım bir yazıyla dönmek istemezdim.
Ama yaşadığımız süreçler maalesef beni buna sürükledi..

Hepinizin de cok iyi bildigi gibi Sayin Fikret Orman ve yönetimi 25.03.2012 tarihinde göreve geldi.
O tarihten bu yana geçirdirğimiz süreci kendi bakış açımdan sizlerle yeniden gözden geçirmek istedim.

İlk olarak UEFA disiplin komitesi,kulubümüze daha önce 500.000 Euro para cezası vermiş, aynı durumun 5 yıl içinde tekrarlanması halinde kulubumuzun Avrupa kupalarından 2 yıl men edileceği kararı açıklamıştı.

Ancak dosyaya bakan müfettiş Disiplin Kurulu'nun bu kararını temyiz etmişti.

Ve bu durumun ardından başkanımız Fikret Orman UEFA merkezine giderek savunma verdi.

Geri dönüldüğünde sanki ellerinden gelen birşey varmiş gibi bu men cezasından geri donuş adına her türlü aksiyonu alacaklarına dair bir algı oluşturuldu.

Bunların sonrasında men cezası geldiğinde, bizden onceki yonetimin vebalini ödüyoruz, elimizden birşey gelmedi algısı aşılandı...

 Hadi diyelim ki bu süreçte yeni yonetim elinden geleni yaptı ancak başarılı olunamadı. (İYİMSERİM) Daha sonra Sayın Fikret Orman bir TV programında açık açık kalecimiz Rüştü Reçber'in miadının dolduğunu ifade ederek, daha teknik direktörü bile belli olmayan bir takımın kalecisini görevinden ayrılmasına ön ayak oldu. En iyi ihtimalle diyelim ki Rüştü Rençber'in kendi isteğiydi.(ÇOK İYİMSERİM)

Bir Cumartesi günüydü öğrendik ki Besiktaş'ın yeni teknik direktörü Samet Aybaba olmuştu. Sevgili Samet Aybaba'yı tenzih ederek sözlerime devam ettiğimi belirtmek isterim.Gercekten Riza Çalimbay, Şifo Mehmet belki de benim aklima gelmeyen başka isimler 1.4 milyon TL'ye bu takımın başına gelmez miydi? Hem vizyon hem de taraftarın sahiplenmesi açısından daha iyi alternatifler olmaz mıydı? Hadi diyelim ki Samet Aybaba'ya inandilar ve umarim bu konuda haklı çıkarlar.(GARİBİN EKMEĞİ UMUT) Portekizli futbolcularımızla ilgili oluşan olumsuz süreç taa en başından beri dillere pelesenk oldu. Hadi buna da diyelim ki maliyetleri yüksekti ve kesinlikle bu maliyetlerin karsılığı olan futbolu sergilemiyorlardı. Benim merak ettiğim daha ziyade alacaklarını bonservisine sayıp, canını dişine takip oynayan Egemen Korkmaz'ın takımdan ayrılma sürecine nasıl gelindi?? (KABULLENEMİYORUM) Bitti sanmayın, sarsıntılar devam etmekte! Futbol severler adına üzücü geçen bir sezonun ardından 3 kupanın sahibi Potanın Kartalları yüzümüzü güldürmüşti ki, böyle başarılı bir ekibin geçmiş dönemde ki sponsorunu bir B planı bile olmadan kaybetmek ve bununla beraber koçumuz Ergin Ataman'ı kaybetmek ilaç gibi geldi. Ama pardon Ergin Ataman zaten Galatasarlıydı.(BAHANE ÜRETİYORUM) Artık yılan hikayesine dönen stad projemizle de ilgili bir kaç cümle aktarmak isterdim.Lakin bir cumle dahi etmek istemiyorum.(REDDEDİYORUM)

Kendi adıma paylaştığım bu süreçte olumlu sonuçlanan, olumlu sonuçlanmasada gerekli aksiyonların alındığını hissettigim, yada muallakta olmayan herhangi bir konu göremiyorum.

Çok üzülerek belirtmem gerekiyor ki mevcutta bulunan Başkan ve yönetim kadrosu taraftarlar açısından iyi bir grafik sergilemiyorlar. Gene de altını çizerek söylüyorum cefakar ve vefakar Besiktas taraftarı olarak sağduyuyu elden bırakmamız gerekiyor. Ama kimse hiç kimse unutmamalıdır ki cefakar ve vefakar olmak körü körüne herşeyi kabullenmek degildir. Hadi biz kör olmayıda kabul ettik diyelim ama bu is körun gözüne parmak sokmaya doğru gidiyor.

Son olarak temennim bir daha ki yazımda bütün bu söylediklerim için pişmanlık duymak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL