Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ı ruhumuzla sevdik
Yazarlarımızdan Ceyda Kayrancıoğlu, basketbol takımımızın Anadolu Efes karşısında aldığı galibiyetin ardından Karakartal.com okurlarına kaleme aldığı yazısıyla "merhaba" dedi.  
Beşiktaş'ı ruhumuzla sevdik
Evet yeni bir sabah ve yeni bir gün...

Dün sabah uyandığimda böyle bir yazı yazacağımı ve burada paylaşacağımı aklımın ucundan dahi geçirmiyordum.

Ama hiç şüphesiz her yeni gün bir bilinmezliğe gebe. Beşiktaş taraftari içinse her dakika belki de her saniye bir bilinmezlik... Bazen dakikalar geçsin diye binbir türlu totem yaparsıniz bazen de maçin bitmesine saniyeler vardır ama siz hala oynanacak dakikalar varmış gibi hissedersiniz...

Bana burada yazı yazma fikri ilk geldiğinde direkt "hayır" dedim. Yanlış anlamayın aslında yazmayı deli gibi severim ama Besiktaş'ı her şeyden çok severim. Sevdiğin, tutkunu oldugun Beşiktaş hakkinda yazmak olağanüstü zor ve hep zor olacak eminim.

Belki dün oynanan basket maçı ya da futbolun gündeminde olan UEFA süreci, Simao'nun takimdan ayrılmasi gibi konulardan bahsetmem gerekiyordur, belki de bekliyorsunuzdur.

Emin olun herkes gibi ama iyi ama kötü herşeyle ilgili bir fikrim var.

Fikirlerimiz kesişebilir, kesişmeyebilir. Tıpkı hepimizin tutkunu olduğu bir oyuncu varken, hoşlanmadığımız bir oyuncunun da olduğu gibi. Maç esnasında sevdiklerimiz varken, sövduklerimizin de oldugu gibi. Belki günun herhangi bir anında bir Beşiktaş marşını söyleyebiliriz ama maçın en ateşli anında suskunluğa da gömülebiliriz.

Özetle biz büyük Beşiktaş taraftari olarak her an aynı şeyi hissetmeyebiliriz, duygularımız değişebilir ama Beşiktaşlılığımız asla değişmez!

Hani "her yeni gün bir bilinmezliğe gebe" demiştim. Aslında şöyle her yeni günde Beşiktaşlılığımız baki, diğer herşey bilinmezlik. Belki yarın binbir emekle bugünlere getirdiğimiz aile şirketimiz iflas edecek ve fakir olacağız. Öyle ya varlığını bile bilmediğimiz büyük, büyük amcamızdan miras kalacak para içinde yüzeceğiz.

Büyük patron bizi beğenmeyecek belki de isşiz kalacağiz, ya da herkesin gözlerini kamştıran bir başarıya imza atacağız. Kimilerimiz anne, kimilerimiz baba, kimilerimiz dede olacak, hatta aşık olacağız belki, kalbimiz yerinden çıkacak gibi atacak.

Ama binbir türlü şey yaşasakta her yeni günde hep Beşiktaşlı olacağız. Besiktaşlılık insanin hamurunda, fıtratında olacak.

Ailen gibi sahipleneceksin, yoksa olmaz, eğreti durur.

Biz büyük Beşiktaş ailesiyiz. Hep beraberiz, omuz omuza nefes nefeseyiz. Ne aklımızla sevdik ne kalbimizle sevdik. Biliyorum ki Beşiktaş sevgisi ruhlarımızda...

Son olarak güzel bir Efes galibiyetinin ardından yazmanın katma değeri çok yüksek. Ellerine, ayaklarına, akıttığın tere sağlık Potanin Kartalları.. Mutluluğun resmini yeniden çizdin bize!!Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL