Beşiktaş'ın olağan genel kurulunda Fikret Orman'ın sandıkta Serdar Adalı'yı geçerek başkanlığa devam demesiyle gözler önümüzdeki yapılanmaya ve transfer hareketlerine çevrildi. Kara Kartal'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise bomba etkisi yaratacak Ronaldinho transferi konusunda görüşmelerinin olduğunu söyleyerek siyah-beyazlıları heyecanlandırdı.
Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV'de katılmış olduğu programda, Atletico Mineiro forması giyen Brezilyalı ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve Brezilyalı'dan bir cevap beklediklerini dile getirdi.
ORMAN: "POLEMİĞE GİRMEDİM"
Yeniden başkanlık koltuğuna oturan Fikret Orman ise yeni dönemde önlerine bakacağını dile getirdi. Orman, "Bir çok yaptığımız iş çarptırılsa bile polemik yaratmak istemedim. Beşiktaş'ta kavga değil ve çözüm aranıyor. Çok kötü bir 20 gün kaybettik. Seçimin normalde Mayıs ayında olması gerekirdi. Biz aday olamadık cinsinden laflarla karşı karşıya kalmamak için bunu yaptık."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"






























