"3 yıl daha Beşiktaş'tayım"
Üç günlüğüne memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kapıağzı köyüne gelen Beşiktaşımızın futbolcusu Erkan Kaş, taraftarlarla buluştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaşımızın futbolcusu Erkan Kaş, Niksar Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret
etti.
Üç günlüğüne memleketi Niksar ilçesine bağlı Kapıağzı köyüne gelen futbolcu, taraftarların daveti üzerine Niksar Beşiktaşlılar Derneğine ziyarette bulundu.
Dernek Başkanı İsmail Üzümcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bir hemşerimizin taraftarı olduğumuz takımda top oynaması ve memletimizi temsil etmesi bize ayrı bir gurur veriyor. İnşallah önümüzdeki sezonda ilk 11'de yer alır" diye konuştu.
Erkan Kaş ise fırsat buldukça memleketine geldiğini söyledi. Kendisinin de koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve 3 yıl daha Beşiktaş'ta oynacağını belirten Kaş, tüm taraftarlarından takımlarına her zaman destek olmalarını istedi.
İlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!
En çok yorumlanan haberler