Rüzgarın oğlu kontak kapattı
Beşiktaş'ımızda sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen yabancı futbolcumuzun yerinde ikinci yarıda yeller esiyor.
Kaynak : Karakartal.com
Sezona fırtına gibi başlayan ve attığı gollerde adeta yeniden doğan Slovan futbolcu ikinci yarıda tam anlamıyla futbolu unuttu.
Samet Aybaba'nın Olcay Şahan ile beraber vazgeçilmezlerinden biri olan Holosko, sezonun ilerleyen haftalarında formayı kaptırırken, bulduğu forma şansını da değerlendiremiyor.
GOL ORUCUNA GİRDİ
Deplasmanda 2-1 kazandığımız Eskişehirspor maçının ikinci yarısında Niang'ın yerine oyuna dahil olan Holosko, forma giydiği 45 dakikada verimsiz görüntüsü ile dikkat çekerken, ligde aylardır gol sevinci yaşayamıyor.
Son olarak 9 Şubat'ta deplasmanda oynanan Sanica Boru Elazığspor maçında gol sevinci yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, ligde 13 haftadır gol atma başarısı gösteremiyor.
PEKTEMEK İYİ DÖNDÜ
Bu arada Holosko'nun düşen formunun üzüntüsünün yaşandığı Beşiktaş'ta, Mustafa Pektemek'in gösterdiği performans yüzleri güldürüyor. Ligin ikinci haftasında oynanan Galatasaray maçının ardından sakatlanan golcü futbolcu, 28. haftadaki Bursaspor maçında formasına kavuşurken Akhisar Belediyespor maçının ardından Eskişehirspor maçında da gol sevinci yaşadı.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
'Test maçı' (Basketbol)
Efes karşısındayız (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
Real Madrid'e 2. Bellingham transferi!

Atletico Madrid, Ederson'u doğruladı!

Atletico Madrid'de büyük operasyon: 7 ayrılık gündemde

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"
En çok yorumlanan haberler























