Ligin bitmesine sayılı haftalar kala Beşiktaş'ta transfer gündemi ısınmaya başladı.
Devre arasında kiralanan Mamadou Niang'ın bonservisinin alınmasına sıcak bakılmazken Hugo Almeida'nın da Portekiz basınına Beşiktaş'tan ayrılmak istediğine dair yaptığı açıklamaların ardından Yunanistan'dan dikkat çekici bir iddia geldi.
YUNAN BASININA KONUŞTU
Akhisar Belediyespor'un Yunan forveti Gekas, ülkesinde yaptığı değerlendirmede Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiği ifade ederken transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli golcü, Beşiktaş'ta Hugo Almeida'nın forma giydiğini ve onun takımda kalması halinde Beşiktaş'a transfer olmasının zor olduğunu ifade ederken bir anlamda Almeida'nın gitmesinin ardından Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak baktığını ifade etti.
Yunan oyuncunun ismi devre arasında da Beşiktaş ile anılırken siyah
beyazlı yönetimin hem Almeida'nın satışında hem de Gekas'ın transferinde nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Inter'den haftanın maçında geri dönüş!

Manchester City kan kokusunu aldı!

Stuttgart 4 attı, 3'üncü sıraya yükseldi!

Muriqi tarihe geçti; Mallorca ateş hattından çıktı

Tottenham kabustan uyanamadı!

Vitor Pereira, Nottingham'ı tutmak için savaşıyor!

Napoli, Parma deplasmanında puanları paylaştı!

Real Betis galibiyet hasretine son veremedi!

Ozan Kabak sözleşmesini uzatma kararı aldı!

Acun Ilıcalı'dan Lundstram'a tepki!



























