Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de 11 Mayıs Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynanacağı karşılaşmanın ardından veda edeceği BJK İnönü Stadı'nın hatırasına hazırlanan tişört ve atkılar, maç günü satışa çıkarılacak.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, taraftarların BJK İnönü Stadı hatırasını üzerlerinde taşıyabileceği tişört ve atkıların cumartesi günü Kartal Yuvası'ndan temin edebileceği bildirildi.
Yapılan açıklamada, karşılaşmanın oynanacağı gün sabah saatlerinden itibaren Beşiktaş merkez ve BJK İnönü Stadı'ndaki mağazalarda tişörtlerin taraftarların beğenisine sunulacağı belirtilerek, "Ürünler ilerleyen günlerde tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa sunulacak. Her Beşiktaşlının üzerinde gururla taşıyacağı tişört ve atkılarla birlikte taraftarlarımızın tribünlerde bir şölen havası estirmesini bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Siyah-beyazlı kulüp, tarihi stadı sezon bitiminde yıkarak, günün ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni stat yapmayı planlıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arsenal'in eski kalecisi Manninger hayatını kaybetti!

Demir Ege Tıknazlı Braga, yarı finale yükseldi

Aston Villa, elini kolunu sallaya sallaya yarı finale yükseldi

Chelsea, Caicedo ile sözleşme uzattı

Arda Güler'den 5 rekorluk tarihi performans

ABD'de Arda Güler için kırmızı alarm!

Thierry Henry'den Arda Güler için övgü dolu açıklamalar

Arbeloa'dan ayrılık sorusuna yanıt!

Real Madrid, Slavko Vincic'i suçlu ilan etti!

Arda Güler çılgına döndü, kırmızı kart gördü!


























