Beşiktaş Yönetimi’nin yeniden sözleşme uzatmak istediği futbolcusu Maunel Fernandes, tatil için Tükiye’ye gelecek. Siyah-beyazlı futbolcu, yeni sezon kampı öncesinde siyah-beyazlı yönetimle masaya oturarak sözleşmesini üç yıl daha uzatacak.
Ligler biter bitmez soluğu Başkan Fikret Orman’ın evinde alan Manuel Fernandes, Portekiz’e gitmeden önce, Orman’a, “Başkanım, ben Türkiye’yi, İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Bir gün olsun bu takımdan ayrılmayı düşünmedim. Hiçbir takım beni sizden ayıramaz. Tatilimi bile Türkiye’de yapacağım” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
Manuel Fernandes’in bu yaklaşımından bir hayli etkilenen Başkan Orman’ın ise Fernandes’e, “Zaten seni bırakmayı hiç düşünmedik. Sen artık bizim gibi gerçek bir Beşiktaşlısın. Git tatilde iyice dinlen. Sözleşme ve maddi detaylar hiç önemli değil. İkimiz de istiyorsak gerisi hiç önemli değil” diye konuştuğu öğrenildi.
Beşiktaş ile bir sene daha sözleşmesi bulunan fakat birçok kulübün transfer listesine olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, kamp öncesinde Hugo Almeida’nın da sözleşmesini uzatmaya çalışacak. Beşiktaş’tan ayrılmak istediği yönünde bir isteği olmayan Portekizli golcünün, sözleşme uzatıp uzatmayacağının kararını henüz vermediği belirtildi. Almeida geçen sezon bir ara gitmek istediğini belirtmiş, ancak takım bulamadığı için devam etmek zorunda kalmıştı.
Fernandes’in Beşiktaş karnesi
SEZON LİG KUPA
AVRUPA
2012/13 27/7 1/1 -/-
2011/12 31/5 2/1 10/1
2010/11 14/1 6/2 -/-
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Paris Saint-Germain, 84'ten sonra geri döndü!

Manchester City, sezona 2'de 2 ile başladı

Milan, Amorim ile çok iyi başladı

Bayern Münih, sezona farklı başladı

Hull City'den Malick Fofana için dev teklif

Liverpool'da Bradley Barcola için geri sayım

Aston Villa'dan 55 milyon euro'ya transfer hazırlığı!

Chiellini Kenan Yıldız'ın son durumunu açıkladı!

Leverkusen'den Beşiktaş yorumu: "Kolay maç olmayacak"

Marsilya'dan Beşiktaş'a övgü!
























