
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, siyah-beyazlı kulübün taraftar derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona, Orman'ın yanı sıra Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Basın Sözcüsü ve Tesisler Komitesi Üyesi Berkan Gocay, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Basketbol Komitesi Üyesi Abdullah Sözer, taraftar derneklerinin başkanları, dernek üyeleri ve ailelerinin katıldığı bildirildi.
Etkinlikte, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, divan kurulu üyeleri, eski futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, eski yöneticiler ve siyah-beyazlı camianın tanınmış isimlerinin de yer aldığı aktarıldı
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
