Samet Aybaba ile yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni bir hocayla anlaşamayan yönetim, bazı yabancı teknik adamlarla prensip anlaşmasına vardı. Başkan Fikret Orman ve ekibi, anlaşılan hocalardan maddi şartları en uygun olan isimle yeni sezona başlayacak.
Bugüne kadar onlarca teknik adamla temas sağlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Thomas Schaaf, Arthur Zico, Matthias Sammer, Felix Magath, Lucien Favre ve Zambiya Milli Takımı Teknik Direktörü Herve Renard gibi isimlerden biriyle anlaşabileceği iddia edildi.
Teknik Direktör konusuyla ilgili bir açıklama Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, “Yeni hocamız bir hafta sonra belli olur diye düşünüyorum. Herkes şunu bilsin ki Beşiktaş Yönetimi hoca bulamıyor diye bir şey söz konusu değil. Belirlediğimiz hocalar var, sadece bu isimlerden biriyle anlaşacağız. Karar verdiğimiz gün imzalar atılacak” ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler


























