'Çok üzdük'
Kaptanımız İbrahim Toraman, sezonun ikinci yarısında alınan sonuçlarla taraftarı üzdüklerini bildiğini ve bu durumun kendisini de üzdüğünü söyledi.
Kaynak : AMK
İyi geçen bir ilk yarı yaşadıklarını söyleyen Toraman, “Ancak ikinci yarıda hiç istemediğimiz bir performans sergiledik. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Kopukluklar oldu. En çok üzüldüğümüz şey ise taraftarımızı üzdüğümüz gerçeği. Onların desteği hep bizimleydi ancak istediğimiz gibi olmadı” diye konuştu.
Sözleşmesi sezon sonu bitecek tecrübeli oyuncu, “Şimdi bunları konuşmanın zamanı değil. Ancak ben tabii ki Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Sezon sonunda oturur konuşuruz. Lig bizim için daha bitmedi Avrupa kupalarına katılmamız gerek. Bunu yapacağımıza da eminim” ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Trabzon'u deviremedik (Futbol)
Avrupa heyecanı (Basketbol)
'Çok üzdük' (Futbol)
Müze kapanıyor (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!
En çok yorumlanan haberler

























