"Nedenini Başkan açıklasın"
Kaynak : Galatasaray.org
Önce İkinci Başkan Murat Aksu’nun Başkan Yıldırım Demirören ile yaşadığı yeni yönetim listesi tartışmasının ardından görev almayacağını bildirerek ayrılmasının ardından, önceki gün de Sabah gazetesinin ortaya attığı ve Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in 25 milyon dolar alacağı için kulüpten 5 adet senet istediği iddiasını yalanlaması ortalığı karıştırmıştı. Bu gelişmenin ardından Sabah Gazetesine konuşan Beşiktaş Alt Yapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Başkan Yıldırım Demirören’in kulüpten alacaklarına mahsuben senet aldığını doğruladı.
NEDENİNİ BAŞKAN AÇIKLASIN
Konu hakkında Superspor.com’a konuşan Vardar, “Söylediklerimin arkasındayım. Hatta o gün bu imzaların şeref tribünün de atılmasının yanlış olduğunu Avukat Ömer Budak’a da söyledim” dedi. Vardar’a bu olayı Başkan Demirören’in neden yalanladığını sormamız üzerinyse ilginç bir cevap verdi; “Bunu Başkan Yıldırım Demirören’in çıkıp açıklasın.”
DEMİRÖREN YÖNETİM LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR!
Bu arada hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören kesinleşmiş listesini Divan Kurulu’na bugün
verecek.Camiaya yakın kaynaklardan edindiğiniz bilgilere göre Yıldırım Demirören’in kongre sonrası bazı grupların muhalefet yapmasından çekindiği için
liste de yeni bir düzenlemeye gidebileceği öğrenildi.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"
En çok yorumlanan haberler



















