Beşiktaş, Bayer Leverkusen'in İspanyol sol beki Alejandro Grimaldo ile anlaşmaya vardı.
Sky Sports'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, sunulan proje ve takımda vereceği rol ile Grimaldo'nun ilgisini çekti. Beşiktaş Sportif Direktörü Serkan Reçber'in Grimaldo ile görüştüğü ve kişisel şartlar üzerinde tam olarak anlaşmaya vardığı belirtildi.
LEVERKUSEN'İN TALEBİ
Bayer Leverkusen'in Grimaldo'yu kilit oyuncularından biri olduğu ve ucuza bırakmayacağı, en az 20 milyon Euro talep edeceği de vurgulandı.
BEŞİKTAŞ SIKI PAZARLIK YAPACAK
Bayer Leverkusen'in 2024 şampiyonluğunda kilit rol oynayan 30 yaşındaki sol bekin sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek. Beşiktaş, sözleşme bitimine 1 yıl kalmasını değerlendirip fiyatı düşürmek için çaba sarf edecek.
BU SEZON 25 GOLLÜK KATKI YAPTI
Barcelona altyapısından yetişen ve 2016'da Benfica'ya transfer olan Grimaldo, 2023'te bedelsiz olarak Leverkusen'in yolunu tutmuştu.
Grimaldo, bu sezon çıktığı 41 resmi maçta 14 gol atıp 11 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

















