Demirören, yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a teslim etti. Şeref Nasır, tüm adayların Sicil Kurulu'ndan kontrollerinin yapıldığını ve aday olmalarında bir sakınca bulunmadığını söyledi. Nasır, kongre üyelerinden de hafta sonunda yapılacak genel kurula sahip çıkmalarını istedi.
-DEMİRÖREN: "TEK YUMRUK OLMAYA DAVET EDİYORUM"-
Kulüp başkanı ve kongreye tek başkan adayı olarak giren Yıldırım Demirören, Beşiktaş için çalışacak, üretecek, faydalı olacağına inandığı arkadaşlarıyla birlikte bir yönetim kurulu oluşturduğunu ifade ederek, "Nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
Görev süresi biten ve her zaman yanında olduklarına inandığı eski yönetim kurulu arkadaşlarına da teşekkür eden Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: "Genel kurula giren Beşiktaşımızda daha bugünden olağanüstü genel kurul tamtamları çalanları, tek yumruk olmaya davet ediyor, yeni seçilecek yönetim kurulunun sonuna kadar arkasında olmalarını diliyorum. Bu Beşiktaşlılık vazifesidir."
Demirören daha sonra yönetim kurulu listesinde yer alan adayları tek tek basın mensuplarına tanıttı.
-YENİ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ-
Yıldırım Demirören'in 18 kişilik yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor: Asil üyeler: Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Numan Ceyhan, Celalettin Kolot, Halim Aydın, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy, Gülnaz Arsel, Bülent Deriş.
Yedek üyeler: Nedim Sarsmaz, Emir Tamer, Murat Çelik, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Mayir (Mario) Berk.
Yıldırım Demirören, prosedür
gereği asil ve yedek liste oluşturmak zorunda kaldığını, kendisi için, asil ve yedek ayrımı olmadığını, her üyenin kendisi açısından aynı değerde
olduğunu ifade etti.
Demirören ve yönetim kurulu aday listesindeki isimler daha sonra kulüp binası önünde basın mensuplarına poz verdi.
-ESKİ YÖNETİMDEN 4 İSİMLE DEVAM-
Yıldırım Demirören, yeni yönetimine, eski yönetiminden sadece 4 isim aldı.
Eski
yönetimde genel sekreter olarak görev yapan Kenan Öner'in yanı sıra Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy ve Bülent Deriş, yeni yönetimde de görev alacak
isimler oldu.
Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesinde bir bayan üye de yer aldı. 2004 yılında yapılan seçimde Erol Kaynar'ın aday
listesinde yer alan Gülnaz Arsel, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesine girdi.

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!


















