
Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan siyah-beyazlılar, Pazar günü Almanya'nın Scharmutzelsee bölgesine gidip, 12 gün sürecek kamp yapacak. 11 Temmuz Perşembe gününe kadar Scharmutzelsee'de kalacak Beşiktaş, 12 Temmuz Cuma günü Hamburg'da Alman ekibi St. Pauli ile hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönecek.
"Kara Kartallar", 13-16 Temmuz tarihleri arasında izin yaptıktan sonra, ikinci kamp çalışmaları için 17 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'nın Lienz bölgesine hareket edecek ve 27 Temmuz Cumarntesi gününe kadar Grand Hotel Lienz'de konaklayacak.
Beşiktaş, Avusturya kampında İngiltere'nin Queens Park Rangers, Almanya'nın Schalke 04 ve İngiltere'nin Southampton takımlarıyla hazırlık maçları yapacak.
Beşiktaş'ın hazırlık maçları programı şöyle:
18 Temmuz Perşembe: Beşiktaş – Queens Park Rangers
21 Temmuz Pazar: Beşiktaş – Schalke 04
27 Temmuz Cumartesi: Beşiktaş - Southampton.
Siyah-beyazlılar, 28 Temmuz
Pazar günü son bulacak ikinci etap kamp çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!
