Ferdi rötar yaptı
Slaven Bilic'in yeni sezonda gözdesi olması beklenen Portekizli yıldız Manuel Fernandes, yeni sezon hazırlıklarına rötarlı başlayacak.
Kaynak : AMK

Beşiktaş'ın yeni sezondaki en büyük silahı olması beklenen Manuel Fernandes, yeni sezon hazırlıklarına rötarlı olarak katılacak. Çalışmaların İstanbul etabında yer almayan Portekizli futbolcu, teknik heyetten özel izin aldı.
Bu izin doğrultusunda Fernandes, iki gün fazla tatil yapma fırsatı yakaladı. Yarın Almanya’nın yolunu tutacak olan siyah-beyazlı kafileye, Portekizli oyuncu bu ülkede dahil olacak.
Teknik heyetten izin alan futbolcular, Manuel Fernandes’le sınırlı değil… Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Filip Holosko, Hugo Almeida, Julien Escude, Mustafa Pektemek ve Cenk Gönen de kampa Almanya’da katılacak.
Dünkü çalışmada bulunmayan Sinan Kurumuş ise bugün Ümraniye’de yer alacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!
En çok yorumlanan haberler