Yok böyle bir adam!
Beşiktaş’ın PSV’den kadrosuna kattığı Atiba Hutchinson, takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.
Kaynak : Milliyet
Ligde 10 maça çıkan Kanadalı orta saha, teknik direktör Bilic’in vazgeçilmezi oldu. 10 maçta 827 dakika sahada kalan Hutchinson, adeta joker göreviyle de ön plana çıkıyor.
Sadece Ç.Rizespor karşılaşmasını kaçıran Atiba, 10 maçta 2 kez sağ bek, 2 defa da sol bek olarak, esas mevkiinden farklı bir role büründü.
Serdar Kurtuluş’un yokluğunda Karabükspor ve Kayserispor mücadelelerinde defansın sağında görev alan 30 yaşındaki yıldız takımın yine iyilerinden oldu.
Gaziantespor ve Eskişehirspor önünde de sol bek olarak forma giyen tecrübeli oyuncu, 6 maçta da ön liberoda şans buldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı
En çok yorumlanan haberler
















