Hırvatistan Milli Takımı'nda birlikte görev aldığı ve en yakın arkadaşlarından biri olan Kayserispor Teknik Direktörü Roebrt Prosinecki’nin istifası, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic’i çok üzdüğü öğrenildi.
Dönüş yolunda ağzını bıçak açmayan Hırvat teknik adamın, en yakın arkadaşının kendisiyle karşı karşıya geldikten sonra istifa etmesine çok üzüldüğü bildirildi. Futbolun zaman zaman böyle durumlara da neden olduğunu yakın çevresine söyleyen Bilic’in, Prosinecki’yi telefonla da arayak üzüntülerini bir kez daha bildirdiği vurgulandı.
Memişoğlu kızakta
Kayserispor-Beşiktaş maçında, Olcay Şahan’ın attığı ilk goldeki ofsaytı görmeyen ve orta hakem Mustafa İlker Coşkun’ı yanıltan Gökhan Memişoğlu, Merkez Hakem Kurulu tarafından cezalandırılacak. Karşılaşmanın gözlemcisi İbrahim Aksoy’un raporu doğrultusunda Memişoğlu’nun durumunu değerlendirecek olan MHK’nın, yardımcı hakeme en az bir ay maç vermeyeceği, bu cezanın daha da artabileceği dile getirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, La Liga'ya çok iyi başladı

Chelsea, Lig Kupası'nda tur atladı

Chelsea, Emiliano Martinez'i kadrosuna katıyor

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!
















