Kartal’da hareketli günler başlıyor. Ara transferde yıldız bir ismi kadroya katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bütün mesaisini Ronaldinho’ya harcıyordu. Ancak menacerler tarafından önerilen Andrea Pirlo ismi, bir anda Siyah-Beyazlılar’da gündemi değiştirdi.
Haziran ayında Juventus’la sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli yıldız, futbol hayatına iyi bir kontratla sona erdirmek istiyor. Eski futbolcu Marco Materazzi’nin menacer kardeşi Matteo Materazzi, bu futbolcunun Beşiktaş’la anlaşmaya çok yakın olduğunu, Siyah-Beyazlı takımın Pirlo’ya senelik 2.2 milyon Dolar’dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini belirtti. Materazzi’nin bu açıklamasına kulüpten yanıt gelmezken, Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Slaven Bilic’in, bu haberle keyfinin arttığı öğrenildi.
"NOKTA ATIŞI OLUR"
Pirlo’yla ilgili yönetime görüşünü ileten Hırvat teknik adam, İtalyan futbolcunun takımda büyük bir hava yaratacağını ifade ederek, “Duran toplarda büyük tehlike yaratıyor. Şartlar uygun olursa çok büyük katkı sağlar. Tam bir nokta atışı olur” dedi.
12 ARALIK'TA GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK
Yönetim ocak ayında başka kulübe imza atma hakkı olan Pirlo’yla temas kuracak. Juventus, Şampiyonlar Ligi’nde 12 Aralık’ta Galatasaray’la
karşılaşmak için İstanbul’a gelecek. Siyah-Beyazlılar’ın, bu tarihte Andrea Pirlo için görüşmelere başlaması bekleniyor.

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

















