Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gündem belirleyen sözleri, sporseverler ve kulüplerden değişik tepkiler alırken, Galatasaray ve Beşiktaş iki farklı tavır sergiledi.
Sarı kırmızılı yöneticiler, Yıldırım’a hiçbir yanıt vermeyeceklerini belirtirken, Beşiktaş yönetiminden Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı’nı “anladıklarını” söyledi.
Galatasaray Yönetimi, Yıldırım’ın sözlerine olumlu ya da olumsuz bir tepki vermeme gerekçesi olarak, daha önce divan kurulunda yaptığı açıklamaya verdikleri yanıtı gösterdi.
Yıldırım, o konuşmada Galatasaray’ı eleştirince, sarı kırmızılı yönetim, resmi internet sitesinden, “Bundan sonra Aziz Yıldırım’ı muhatabımız olarak kabul etmiyoruz” açıklaması yapmıştı.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nur Çebi ise, Aziz Yıldırım’a saygı duyduklarını söyledi.
"ÇOK SIKINTI ÇEKTİ"
Yıldırım’ın içinde bulunduğu durumu çok iyi anladıklarını belirten Çebi, “Bu konuşmaları yapması son derece normal. Konuştuklarını ile olumsuz değerlendirmemek lazım. Aziz Bey ciddi sıkıntılar çekti” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!
















