
Beşiktaş’ta bir türlü çözülemeyen Ricardo Quaresma krizinde sona yaklaşılıyor. Radyospor’dan Aydın Cingöz’e açıklamalarda bulunan Portekizli yıldızın menajeri Ahmet Bulut, ‘10 gün içerisinde bir kulüp bulursak, Quaresma Beşiktaş’tan ayrılacak” ifadesini kullandı.
'FEDA' DEMEDİ
Bulut, “Rusya’dan birkaç teklif aldı ancak Quaresma gitmek istemedi. Biz de onun tercihlerine saygı duymak zorundayız” derken, “Ama önümüzdeki 10 gün içinde bir takım bulabiliriz” diye konuştu. Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun yıllık ücrette indirim yapma talebini Ricardo Quaresma’nın kabul etmediğini belirten Ahmet Bulut, “Beşiktaş, bir FEDA talep etti, ancak Quaresma kabul etmedi. Artık bunlar geçmişte kaldı. Ortada bir sorun var, biz şimdi onu çözmeye çalışıyoruz” dedi.
İDDİALARI YALANLADI
Beşiktaş’ın eski yöneticisi Sinan Vardar’ın, “Ahmet Bulut’un Beşiktaş’tan 19 milyon lira alacağı var” iddiasını da yanıtlayan Bulut, şunları söyledi: “Sinan Bey bu bilgiyi nereden almış bilmiyorum ama tamamen yanlış. Benim Beşiktaş ile yaptığım sözleşmeler ortada. 19 milyon lira alacağımın olması için 190 milyon liralık futbolcu satmam gerekir, ki bu mümkün değil.”
"EMRE ÖZKANI YÖNLENDİRMEDİM"
Beşİktaş yönetiminin Gökhan Süzen’e karşılık İstanbul Büyükşehir
Belediyespor’a takas vermek istemediği Emre Özkan’a, “Belediyespor’a sakın gitme” diye telkinde bulunduğu iddiasını da
yalanlayan Ahmet Bulut, “Bunlar üzücü iddialar. Ben hiçbir futbolcuma hiçbir zaman oraya gitme, buraya gitme demedim. Futbolcu için hangi
seçenek iyiyse, onu tavsiye ettim” şeklinde konuştu.

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!
