Varan 1 - İşte hedefteki Sırp
Beşiktaş'ımızda yeni sezon hazırlıkları sürerken teknik direktörümüz Samet Aybaba, Sırbistanlı forveti yakın takibe aldı.
Kaynak : Karakartal.com

Hırvatistan ile Sırbistan arasında oynanan milli maçı takip etmek için Zagreb'e giden teknik direktörümüz Samet Aybaba, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Filip Djordjevic'i yakından izledi.
Aybaba'nın bu isimle ilgili yakında raporunu tamamlayacağı öğrenilirken 25 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon Fransa 2. Ligi'nde iyi bir performans gösteriyor ve Sırbistan A Milli Takımı'na da seçilmeyi başarıyor.
FİLİP DJORDEVİC KİMDİR?
Fransa ikinci ligi ekiplerinden Nantes takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon liginde çıktığı 25 maçta 16 kez rakip fileleri havalandırdı. Profesyonel kariyerine Kızıl Yıldız'da başlayan forvet oyuncusu 2008 yılında 200.000 Euro bonservis bedeliyle Nantes takımının yolunu tuttu. İki kez Sırbistan A Milli Takımı formasını giyen Djordevic'in bu forma altında ise 1 golü bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Fikret Orman'dan 'Aybaba' açıklaması (Futbol)
İnönü Stadı'nı onlar yıkacak! (Futbol)
Başkandan ziyaret (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı

Monaco, Paul Pogba'ya iki yıllık teklif yaptı!
En çok yorumlanan haberler