Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Uğur Boral, ilk yarıda iyi bir sonuç elde ettiklerini; ancak daha iyisini yapabileceklerini söyledi. Kendisine yönelik bir takım ön yargıların olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamış olmam, defans oyuncusu olmadığım gerekçesiyle eleştiriliyor olmam... Bunlar son derece yersiz. Bütün maçlarda oynadım ve başarılı oldum. Transfer haberleri beni etkilemiyor. Takımımıza faydası olacak bir oyuncu gelirse, bunu memnuniyetle karşılarız" dedi.
İLK YARIDA BAŞARILI OLDUK; AMA İKİNCİ YARIDA DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Uğur, "İlk yarıyı beklentilerin aksine Beşiktaş olarak çok iyi
geçirdiğimizi düşünüyoruz. Beklentilerin çok üzerine çıktığımız için çok mutluyuz. Keyifli bir tatil yapacağız. Ama daha iyisini yapabilirdik.
Beşiktaş'ın oynadığı maçlara ve kaybettiği puanlara bakarsanız, aslında çok daha iyisi olabilirdi. Son dakika yenilen goller, yüzde yüz olan ve
kaçırılan goller... Çok daha iyi olabilirdik. Ancak şu anda içinde bulunduğumuz pozisyon da çok iyi. İkinci sıradayız. Biz öyle olacağını biliyorduk.
'İyi mücadele edersek başarılı oluruz' demiştik. Ama kamuoyunda yapılan eleştiriler, yorumlar farklı oluyor. Ama biz kendimize her zaman güvendik.
Hoca bizlere güvendi. Daha iyisini de yapabilirdik; ama olmadı. Umarım onu ikinci yarıda yapacağız" dedi.

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

Amatör liglerden Şampiyonlar Ligi finaline! David Raya'nın masalsı yükselişi!

Guti'den Arda Güler açıklaması: "Umarım bana benzemez"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e kötü haber

Liverpool'da Arne Slot dönemi bitti! Gözler Andoni Iraola'da





























