
Gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın rotası bir kez daha Trabzonspor. G.Saray ile birlikte sözleşmesinde '7,5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi olan kaleci Onur Kıvrak'a talip olan siyah-beyazlılar, bordo-mavili kulübün iki yıldızı için de paket teklif hazırladı. Ocak ayındaki ara transfer döneminde 3 milyon Euro'ya Volkan Şen'i transfer etmek isteyen ancak olumlu yanıt alamayan Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon için bir taşta iki kuş vurmayı planlıyor.
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre; Yönetimin Vollkan Şen'in yanına Olcan Adın'ı da ekleyerek Trabzonspor Kulübü'ne 4 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi.
İki oyuncudan beklediği verimi alamayan bordo-mavili kulübe teklifini iletmeye hazırlayan Beşiktaşlı yöneticiler, 'feda' politikasına uygun hareket ederek birinin fiyatına iki ismi kadrosuna katmaya çalışacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Villarreal, Alberto Moleiro'yu transfer etti!

Premier Lig devleri Malick Fofana'nın peşinde!

Kenan Yıldız, yeni transfer değeriyle Türk futbol tarihine geçti!

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"
