Bu hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Siyah-Beyazlılar’ın yöneticisi, maça büyük ilgi gösteren taraftarları mutlaka evlerine sevindirerek göndermeleri gerektiğini belirtti.
Milli maçlar için lige verilecek araya iyi bir şekilde girmeleri gerektiğini söyleyen Kavalcı, “Sahamızda Kasımpaşa’yı yenmekten başka düşüncemiz yok. Oyuncularla sürekli olarak bire bir görüşme halindeyiz. Milli maç öncesi verilecek arayı iyi geçirmemiz için mutlaka galip gelmeyiz” diye konuştu.
‘Ara haram olmasın’
Kasımpaşa maçında yaşanacak puan kaybının takımı çok kötü etkileyeceğini de belirten Kavalcı, “Verilecek ara bize haram olmasın. Bu maçı kazanıp, Mersin ve Bursa deplasmanlarında sahaya moralli çıkmamız gerekiyor. Kalan her maçı final havasında geçirmek zorundayız. Şampiyonluk lafını kullanmak istemiyoruz. Beşiktaş ligi kendisine yakışan yerde bitirecektir” ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

























