Teknik heyetin gözü bu ismin üzerinde
Beşiktaş'ımızda teknik heyet bir yandan devre arası transferlerini halletmeye çalışırken öte yandan bir sonraki sezonu düşünüyor.
Kaynak : Karakartal.com
Sadece günü kurtarma değil, geleceğin Beşiktaş'ını da oluşturma düşüncesinde olan siyah beyazlı teknik heyetin 25 yaşındaki genç futbolcuyu yakından takip ettiği öğrenilirken Samet Aybaba'nın bu ismi yeni sezon için düşündüğü ve teknik heyetin olumlu karar alması durumunda 2015 sezonuna kadar Karabükspor ile mukavelesi bulunan futbolcu için yaz transfer döneminde teklif yapılacağı gelen bilgiler arasında.
AHMET İLHAN ÖZEK KİMDİR?
Adını ilk olarak Manisaspor'daki performansı ile duyuran genç futbolcu 2012-2013 sezonunun başında Manisaspor'dan Kardemir Karabükspor'a transfer oldu. Bu sezon ligde 14 maçta forma giyen genç futbolcu 4 sefer gol sevinci yaşarken bir kez de asist yapma başarısını gösterdi.
Ahmet İlhan Özek yaz aylarında da siyah beyazlı ekibimizin gündemine gelmiş ancak transfer resmiyete dökülmemişti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İlgili Haberler
Holosko ava çıkıyor (Futbol)
Siftah peşinde (Futbol)
Özkalfa ilk kez (Futbol)
Taraftarları bekliyorlar (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!
En çok yorumlanan haberler

























