Bu haberi yazdır
Kazanırsak lideriz
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağımız derbiyi kazanmamız halinde takımımız liderliği ele geçirecek.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kazanırsak lideriz

Lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Beşiktaş'ın Pazar günü randevusu ligin zirvesinde sıralamayı değiştirebilecek.

33 puanla haftaya lider giren son şampiyon sarı-kırmızılı takım, derbiden 3 puanla ayrılarak, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarmaya çalışacak.

Liderlik fırsatını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak geçen hafta kaçıran Beşiktaş ise, Türk Telekom Arena'dan galip ayrılması durumunda, şampiyon olarak tamamladığı 2008-2009 sezonunun ardından, tam 127 lig haftası sonra (maç fazlasıyla gelen liderlikler hariç) zirveye yerleşecek.

-En çok gol atan 2 takımın maçı-

Galatasaray ile Beşiktaş'ın yarınki randevusu, aynı zamanda Süper lig'de sezonun en golcü iki takımın mücadelesine sahne olacak.
Ligde geride kalan 18 haftada Beşiktaş 40, Galatasaray ise 35 gol attı.

Bu arada, 13 gol averajına sahip iki takım, ligin en iyi averajına sahip ekipleri durumunda bulunuyor.

Diğer yandan, 3'er yenilgisi bulunan iki ekip, Bursaspor ile birlikte sezonun en az mağlup olan takımları.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler