Sürpriz transfer! Çoook uzaklardan....
Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran yeni stat için açıklamalarda bulunurken gelecek dönemde yapabileceği bir transferin de şimdiden haberini verdi.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran yeni stadın yapımı sırasında İstanbul'da oynamak istediklerine değindi.
Kıran, "Olimpiyat Stadı da bunlardan biri... Samet Aybaba, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadı varken tabii Olimpiyat'ı istemez. Ama onlar da olmazsa mecburen Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız" diye konuştu.
Doğuş-IMC ortaklığıyla yapılan anlaşmadan dolayı stadın isminin uluslararası bir şirket olabileceğine dikkat çeken siyah-beyazlı yönetici şöyle devam etti: "Stat ismini ve locaları onlar satacak. Manchester United, Real Madrid gibi büyük takımlar Uzakdoğu'ya gidip forma sattırabiliyor. Bu nedenle belki biz de Uzakdoğulu bir futbolcu alabiliriz."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Mersin'de zorlanıyoruz (Futbol)
Dikkat beyler (Futbol)
Zorlanmadık (Basketbol)
Galibiyet şart (Basketbol)
Olcay hedef gösterdi (Futbol)
'Türkiye'nin Barcelona'sı' (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Demirovic: "Şans bizden yana değildi"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi
En çok yorumlanan haberler























