Sezon başından beri sakatlıklardan bir hayli canı yanan Beşiktaş'ımızda sakatların dönmesi kadro derinliğininin de artmasına sebep oldu.
Almeida'nın yokluğunda kiralık olarak transfer ettiğimiz Niang gösterdiği performans ile Portekizli futbolcunun yerini doldururken Almeida'nın önce Portekiz Milli Takımı ardından da Tepecikspor ile oynadığımız hazırlık maçında gösterdiği performans bu oyuncunun adını Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında ilk 11'e yazdırmasını sağladı.
NİANG'A KULÜBE GÖZÜKTÜ
Kasımpaşa maçında kısa süreli de olsa Niang'ı Holosko'nun forma giydiği sağ açık pozisyonunda deneyen Samet Aybaba, Niang'tan o pozisyonda verim alamazken Senegalli oyuncu Mersin İdman Yurdu maçına büyük bir ihtimalle kulübede başlayacak. Sol açık pozisyonunda da forma giyebilen tecrübeli futbolcu Aybaba'nın kulübedeki kozu olarak şans bulmayı bekleyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı

Juventus'tan Manuel Ugarte'ye yakın takip

Michael Olise için transfer yanıtı!

Futbolun Disneyland'ı: Como 1907!

Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!


























