Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki stat polemiği devam ediyor. Siyah Beyazlıların Başkanı Fikret Orman’ın son açıklamasına Cimbom’dan yanıt geldi. Başkan Ünal Aysal dostluk vurgusu yaptı. Fikret Orman "Stadımızın inşaası boyunca Telekom Arena'da bazı maçlarımızı oynamak istedik. Fakat Sayın Ünal Aysal bu konuyu genel kurula götürmesi gerektiğini söyledi. Hayatta kabullenemediğim şey zekama hakaret edilmesidir" demişti. Orman bu sözleriyle, stat isteklerinin yokuşa sürüldüğünü ima etmişti.
ZEYTiN DALI UZATTI
Aysal ise zekasına hakaret edildiğini düşünen Orman’a zeytin dalı uzattı. "Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bu mümkün değil. Dostlarımıza saygımız sonsuzdur" dedi. Aysal, "Fikret Bey’in gönlünü almanız gerekecek mi?" sorusuna "Kimse merak etmesin, bizlerin arasında sorun çıkmaz. Kulüpler dosttur. Fikret Başkan da dostumuzdur" yanıtını verdi.
Orman daha önce de "Genel kurul sözünü duyunca talebimizi geri çektim. O statta konser veren Madonna'yı da mı genel kurula sordular" çıkışını yapmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

Sneijder'den Yamal için Messi iddiası!

Mbappe - PSG: Büyük tazminat savaşı!

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!

Bukayo Saka'dan Mesut Özil'e büyük övgü: "Üst düzey oyuncuydu"

Liverpool'dan Konate'ye son teklif!




























