
Beşiktaş'ın 'çilek' transferi konusunda her geçen gün bir gelişme yaşanırken son durum ibreyi Emanuel Adebayor'a çevirdi.
İlk etapta Başkan Fikret Orman'ın 'Ronaldinho gündemde yok, hedef Adebayor' dediği transfer süreci, Ronaldinho'nun menajerinin İstanbul'a gelmesiyle bir anda seyir değiştirdi. Ancak oyuncunun Brezilya'daki reklam ve sponsorluk sözleşmelerinin bitiş tarihi olan Ocak ayından önce gelmeyi istememesi görüşmelerin önünü tıkadı; menajeri Robert Assis de İstanbul'dan olumsuz bir görüşle ayrıldı.
Başkan Fikret Orman, bu duruma rağmen Ronaldinho'nun transferinde henüz biten bir şeyin olmadığını açıklarken dün İngiliz basını, Adebayor'un Beşiktaş'a transferinin an meselesi olduğunu yazdı.
Valencialı Soldado'nun Tottenham'a transferiyle Adebayor'un da gidiş biletinin kesildiği vurgulanırken Beşik-taş yönetiminin görüşme için İngiltere'ye gideceği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!

Juventus'ta 25 milyon euro'ya satış: Douglas Luiz
