Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaptanları Tolga Zengin’i isteyen Beşiktaş’ın transfer sürecindeki tavrını ağır sözlerle eleştirip “Konu
kapanmıştır, satmıyoruz” dedi. Konuyla ilgili olarak VATAN’a açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, “Milleti kandırıyorlar... Yok 10, yok 5 milyon Euro
istemişiz. Biz en başından beri Tolga için 3 milyon Euro istedik. ‘Tolga’nın içerde 500 bin Euro alacağı var, onu da ödeyin’ dedik. Tolga kendisi 250
bin Euro’dan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin Euro.
BU futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak ama biz değiliz. 5-10
sefer konuştuk Beşiktaş’la. Araya 50 adam soktular ama 2.5 milyon Euro’nun üzerine çıkmadılar, istediğimiz 3 milyon Euro’yu vermediler.
‘İZİN VERMİŞTİM AMA...’?
Tolga benim hem kaptanım hem de kardeşim. Biz Tolga’nın annesi kanser olduğu ve İstanbul’da tedavi görmesi gerektiği için anlayış gösterdik. Benim de annem kanserden vefat ettiği için ne demek olduğunu biliyorum. Beşiktaş bunu da kullanmaya kalktı. ‘Yabancı takımlardan teklif geldi’ dedik, dinlemediler, ‘Alternatifimiz Sinan Bolat’ dediler. Benim cevabım ‘Siz hem Trabzon kaptanını hem de adamın dibini alıyorsunuz. Zaten Sinan’la Tolga’yı kıyaslıyorsanız bu iş bitmiştir’ oldu. Düne kadar izin vermiştim ama an itibariyle Tolga’nın Beşiktaş konusu kapanmıştır” dedi.
'HAZIRLIK MAÇI ÖNERDİLER'
Hacıosmanoğlu'nun VATAN’a yaptığı açıklamalardan sonra Trabzonspor’un internet sitesinden saat 15.23’te şu açıklama yapıldı: “Kaptanımız Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferi konusunda iki kulüp arasında yapılan görüşmeler olumsuz olarak neticelenmiştir. Kulübümüz, adı geçen futbolcumuzu 3 milyon Euro bedel karşılığı verebileceğini bildirilmiş olmasına rağmen Beşiktaş Kulübü bu rakamın altında teklif vermiş ve bu bedeli bir hazırlık maçı oynayarak artırma yolunu seçmiştir.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

























