Kartal sahaya iniyor
Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cuma günü St. Pauli ile yapacak..
Kaynak : Anadolu Ajansı
Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Perşembe günü Alman ekibi St. Pauli ile yapacak.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki ilk sınavında siyah-beyazlı ekip, Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) bir alt liginde yer alan St. Pauli ile Hamburg'da karşılaşacak. İki takım arasındaki mücadele TSİ 19.30'da Millerntor Stadı'nda oynanacak.
Beşiktaş, bu karşılaşmanın ardından Almanya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek. Üç gün izin yapacak "Kara Kartallar", ikinci dönem kamp çalışmaları için 16 Temmuz Salı günü bir araya gelecek. Siyah-beyazlılar, 17 Temmuz'da Avusturya'nın Lienz kentine giderek, yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Gökhan Süzen'e sürpriz talip (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler
























